Veel gestelde vragen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 01/01/2022.

Verzend informatie

Welke pakketdiensten zijn er beschikbaar?

Wij leveren, net als iedere online webshop, aan huis. Uw pakket wordt gemakkelijk en snel bij u aan de voordeur bezorgd. Wij maken gebruik van PostNL, DHL, Red je Pakketje en DPD.

Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket door de postbezorger bij de buren afgeleverd of de volgende dag (m.u.v. zondag) nogmaals aangeboden. Bent u nogmaals niet thuis, dan is het pakket op te halen bij een pakketpunt van de betreffende pakketdienst.

 

Hoe lang duurt het om mijn pakket te ontvangen?

Wij streven er naar dat als u een product besteld op een werkdag voor 16:00 uur, dat u het pakket de volgende dag in huis heeft. Wanneer dit niet mogelijk is, dan zal dit worden vermeld bij de verwachte levertijd van het product.

 

Hoe volg ik mijn bestelling?

Op het moment dat uw bestelling compleet en netjes is ingepakt door ons magazijnteam en het pakket opgehaald is door de pakketdienst, ontvangt u van ons een e-mail bericht met de verzendbevestiging. Hierin vindt u de Track & Trace code. Op deze manier weet u altijd waar uw pakket is en wanneer deze bezorgd gaat worden.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Nee, U hoeft echter geen account aan te maken om bestelling te plaatsen.
Met een account heeft u wel als voordeel dat uw bestelling en factuur online staat, mocht u het later willen terugkijken of nodig hebben kunt u het altijd zelf nog downloaden.

Nog meer veel gestelde vragen

Volgt nog...

Volgt nog.,.,