Retourneren

Retourneren

Als u om welke reden dan ook ontevreden bent over de producten die u ontvangen heeft of als u een beroep wilt doen op uw herroepingsrecht, kunt u nadat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, de producten terugsturen naar Buy24 om ze te ruilen of om uw geld terug te krijgen. Alleen de kosten voor het retourzenden komen dan voor uw rekening. De producten moeten wel binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Buy24.nl raadt u aan geregistreerde of aangetekende post te gebruiken als u producten terugstuurt.

  • Het is alleen mogelijk om producten in de originele doos te retourneren.
  • Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heb je geen recht meer op het volledige aankoopbedrag, in dit geval krijg je van ons een deelvergoeding.

Consumenten hebben recht op een bedenktermijn van 14 dagen na levering van het product.

Tijdens deze 14 dagen vragen wij u om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Gelieve het product uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Als u toch niet tevreden bent en gebruik wil maken van deze herroepingsrecht, graag het product inclusief alle toebehoren in (zover dit mogelijk is) originele staat en verpakking retourneren aan ons.

buy24.nl zal binnen redelijke grenzen al het nodige doen om verkeerde producten te vervangen, maar als vervanging niet mogelijk is, zal het volledige bedrag dat u voor de bestelling heeft betaald zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Ga naar retourformulier