Veel gestelde vragen

Welke product/merk moet ik kiezen?
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Stuur ons gerust een bericht met wat je met wilt doen zodat wij je passend advies kunnen geven.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt veilig via IDEAL, Paypal of contant bij afhaal bij ons betalen.

Kan ik een product ophalen?
Ja, je kunt onze producten alleen op afspraak afhalen;
Regio Vlaardingen
0689879349
Bel gerust voor een afhaal afspraak!

Hoe lang heb ik garantie?
Omdat Buy24 zelf geen producent van goederen is, hebben wij geen standaard garantiebeleid. Dat is per product verschillend omdat het altijd afhankelijk is van zowel het product zelf als van de fabrikant, behoudens de wettelijk verplichte regelingen omtrent garantiebepalingen. 

Verkopen jullie IPTV ?
Buy24 verkoopt geen IPTV abonnementen. Wij leveren exclusief de ontvangers die IPTV abonnementen kunnen afspelen. Voor IPTV abonnementen raden wij aan om te informeren bij Canal Digitaal, Ziggo of andere grote providers die IPTV abonnementen verkopen.

Zoekt u liever zelf een bijpassend abonnement? Dan raden wij aan om via google een abonnement te zoeken dat bij u past. Hou wel goed in de gaten dat sommige leveranciers van IPTV abonnementen illegaal hun diensten aanbieden. Het is daarom niet aan te raden om met dit soort bedrijven zaken te doen. Hoofdzakelijk omdat het tegen de wet is, maar ook omdat deze bedrijven soms zonder aankondiging hun services stopzetten of uw geld accepteren zonder services te verlenen. Het is daarom aan te raden u goed te laten informeren over wat er mogelijk is met IPTV abonnementen, wat het ongeveer hoort te kosten en waar u deze het beste afsluit.